banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Balıklıgöl Balıklıgöl

Siverek'te Baraj Suyuna Giren 2 Genç boğuldu
Siverek'e 10 kilometre mesafedeki Gözelek Köyü yakınlarında bulunan Hacı Hıdır Baraj gölü kıyısına arkadaşlarıyla birlikte piknik yapmaya giden 6 kişi arasından İbrahim B. (18) Ömer B. ile (17) yaşındaki 13.00’da serinlemek için baraj gölüne girdi. Ancak yüzme bilmedikleri ileri sürülen 2 genç bir süre sonra suda çırpınmaya başladı. Arkadaşının yardımına koşan Ö.B’de suda kayboldu. Diğer arkadaşlarının da müdahalelerine rağmen 2 genç, battıkları suda kayboldu.

İhbar üzerine çok sayıda jandarma ile olayı duyan gençlerin yakınları baraj gölüne akın etti. Cesetlerinin bulunması için Şanlıurfa'dan sualtı polisleri istenirken, gençlerin gözyaşı döken yakınlarını jandarma teselli etmeye çalıştı. Olay yerine gelen sualtı polisinin ummalı çalışmaları sonucu boğuldukları göletten çıkarılan 2 gencin cansız bedeni Siverek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olay yerinde bulunan gençlerin akrabaları sinir krizi geçirdi. Siverek Devlet Hastanesine akın eden akrabaların bekleyişi sürüyor. Jandarma ve Emniyet birimlerinin akrabaları teselli etmesi ve sakinleştirme çabalarına rağmen bazı akrabalar sinir krizi geçirerek baygınlık geçirdi.
Siverekhaberleri.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.