banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Balıklıgöl Tomas Wiesner

Siverek'te 55 kilo esrar ele geçirildi

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde yapılan baskınlarda 55 kilogram esrar maddesi ele geçirilirken olayla ilgili 4 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

Konuyla ilgili Emniyetten yapılan açıklamada, uyuşturucu sevkiyatı olacağı ihbarı üzerine Siverek’in Selimpınar Mahallesi'nde uygulama noktası oluşturulduğu ve ‘öncü araç’ olarak tabir edilen kiralık bir araç içindeki S.A, M.A. ve M.M. isimli 3 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

Açıklamanın devamında, “Bir süre sonra gelen 50 FS 698 plakalı TIR’da yapılan aramada aracın çekici kısmında (şoför kısmı) yatağın altına siyah poşetlere sarılı şekilde gizlenmiş 55 kilogram esrar maddesi ele geçirildi. TIR'ın sürücüsü M.A.'nın Cihan C. adına düzenlenmiş sahte ehliyet emniyet görevlilerine ibraz ettiği öğrenildi.” ifadelerine yer verildi.

TIR sürücüsü M.A. ile birlikte gözaltına alınan 4 kişinin, emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildiği belirtildi. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.