banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Urfa Balıklıgöl PapeAlioune Ndıaye

Sivereklileri buluşturan iftar

          Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Yedikuyu Parkı’ndaki iftar yemeği öncesi Grup Çağrı mini bir ilahi konseri sundu.

             İftar öncesi Sivereklilere seslenen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç İslam aleminin Ramazan Bayramını kutladığını belirterek; “Siverek ve Büyükşehir Belediyesi olarak sizlerin emrindeyiz. Halkın belediyesi olacağımızı ve halkın emrinde olacağımızı, halkımızla bütünleşeceğimizi söyledik bunun için çalışıyoruz. Belediyemizde, kalbimizde gönlümüzde sizlere açıktır. Önümüzdeki dönemde Siverek’te de Şanlıurfa’da da gelişimi değişimi yaşatacağız. Sizlerin desteği ve duası ile başaracağız” diyerek Sivereklilerle iftarda buluşmaktan dolayı mutluluğunu belirtti.

               Siverek Belediye Başkanı Av. Resul Yılmaz ise Sivereklilere ve Büyükşehir Belediye Başkanı ve ekibine iftara iştiraklerinden dolayı teşekkür ederek; “Bereket ve kardeşlik ayının sonuna yaklaşıktık. Bundan sonra da birlik ve beraberlik içerisinde hizmet etmeye de4vam edeceğiz” dedi.

 SİVEREKLİ LEYLA NOTEBOOK’UNA KAVUŞTU

                Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Siverek’in Başbük Köyünde ikamet eden Leyla Sarıyıldız’a yerel seçimler öncesinde söz verdiği notebook’u iftar yemeği öncesinde Leyla Sarıyıldız’a teslim etti.

             Yerel seçimler öncesinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 9 Mart 2014 Şanlıurfa Mitingine katılan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a yazdığı mektupla bilgisayar istediğini belirten Leyla’nın hayali Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç tarafından gerçekleşti.

                Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Siverek Başbük Köyünde Ortaokul 8. Sınıf Öğrencisi Leyla’nın hayali olan notebook için Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’e talimat verdi.

                      Büyükşehir Belediye Başkanı Güvenç ise Siverek’te verilen iftar yemeğine Baba Mehmet Sarıyıldız ve Leyla Sarıyıldız’ı davet etti. Notebook’u Leyla’ya teslim eden Güvenç başarı temennisinde bulundu. Okulda başarılı bir grafik çizdiğini ve bilgisayar hayalini gerçekleştiren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’ e teşekkür etti.

                  Baba Mehmet Sarıyıldız ise kızı Leyla’nın okul hayatının başarılarla dolu olduğunu ve bundan sonra başarılarına daha da başarı katacağına inandığını belirterek; “Kızımın en mutlu günü. Çok mutlu. Bilgisayarına kavuşuyor. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’ e teşekkür ediyorum’ dedi.

                   İftar yemeğinin ardından Sivereklilerle çay içerek sohbet eden Başkan Güvenç’e Siverek Belediye Başkanı Av. Resul Yılmaz, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Siverek Kaymakamı Hamza Erkal ve Büyükşehir Belediye daire başkanları eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.