banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Siverekli muhtaç ailelere yardım eli

Merkezi Avrupa’da bulunan ve dünya genelinde yardım çalışmaları yapan Avrupa Yetim-Der, Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 30 ihtiyaç sahibi aileye yardım çeki verdi. Avrupa Yetim-Der tarafından gönderilen yardım çekleri Siverek İkra Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İKRA-DER) aracılığı ile önceden tespit edilen muhtaç ailelere tutanak karşılığında teslim edildi.

Siverek İkra-Der yetkilisi Sinan Yarıcı, bayram öncesinde muhtaç ailelere yaptığı yardımlardan dolayı Avrupa Yetim-Der yetkililerine teşekkür ederek, fakir ile zengin arasında köprü olmaya devam edeceklerini söyledi.

Almanya'da 2011 yılında kurulan Avrupa Yetim-Der (Internatıonal Help Organızatıon Pro Orphans) Pro Waisen e.V, dünya genelinde ihtiyaç sahibi, yetim, öksüz ailelere yardımlarda bulunuyor.   (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.