banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Siverek ve Viranşehir'de elektrik kesintisi

Siverek; İşletme Bakım Müdürlüğünüze bağlı Siverek TM'de TR-B den beslenen Yenişehir-2 ile Altaylı fiderlerinden gelen aşın akım toprak arızaları TR-B'yi diferansiyel korumadan açtırmakta ve 33 Kv barayı boşaltmakta olduğu ve söz konusu problemin tespit edilebilmesi için TR- B nin 5 saat süreyle servis dışı harici edilmesi gerektiği belirtilmektedir.
TEİAŞ 12. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü İşletme Bakım Müdürlüğüne bağlı Siverek TM'de yapılacak olan enerji kesintisinin 23.03.2013 tarihinde saat 06.00-11.00 arasında yapılacağından dolayı enerjisiz kalacaktır.
Viranşehir;
İşletme Bakım Müdürlüğünüze bağlı Viranşehir TR-B ye ait fıderlerin aşın yüklü olması nedeniyle TR-C ye ve TR-D ye bazı öderlerin atılması gerektiği ve Mevcut 33 Kv barada bu durumun gerçekleşebilmesi için tadilat yapılacağı bu nedenle uygun gördüğünüz gün ve saatte 33 kv bara boşalacağı belirtilmektedir.
TEİAŞ 12. İletim Tesis ve işletme Grup Müdürlüğü İşletme Bakım Müdürlüğüne bağlı Viranşehir TM'de yapılacak olan enerji kesintisinin 23.03.2013 tarihinde saat 06.00-10.00 arasında yapılacağından enerjisiz kalacaktır.
Viranşehir;
İşletme Bakım Müdürlüğünüze bağlı İşletme Bakım Müdürlüğünüze bağlı Kırlık TM'de 154 Kv boraya ait klemens arızasına müdahale için 24.03.2013 tarihinde saat 10.00-12.00 arasında bakım çalışmalar yapılacağı belirtilmektedir
TEİAŞ 12. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü İşletme Bakım Müdürlüğüne bağlı Kırlık TM'de yapılacak olan enerji kesintisinin 24.03.2013 tarihinde saat 10.00-12.00 arasında yapılacağından dolayı enerjisiz kalacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.