banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Bıcak

Siverek SGK’ya Yeni Bina


Yapılan Ziyarette İl Müdürü Kaşif Kılıç, Kaymakam Erkal’a yapımı tamamlan Siverek Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğünün taşınması konusunda bilgiler vererek,  SGK olarak Siverek İlçesinde yapmayı planladıkları hizmetleri anlattı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kaymakam Hamza Erkal, Sosyal Güvenliğin vatandaşların başta sağlık olmak üzere birçok alanda en büyük güvencesi olduğunu ifade ederek, “SGK,  Yeni bir hizmet anlayışı ile hizmet veriyor. Siverek İlçesinde yapılan Yeni Hizmet binası çok faydalı olacak. Bu yüzden Şanlıurfa SGK İl Müdürü Kaşif Kılıç ve çalışma arkadaşlarına başarılar diliyorum.” dedi.  
Karşılıklı sohbetin ardından kaymakamlıktan ayrılan SGK İl Müdürü ve beraberindekiler,  yapımı tamamlan Siverek sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğünde incelemelerde bulundular.  
Siverek Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğünün yeni hizmet binasında önümüzdeki günlerde hizmet vermeye başlayacağını söyleyen Şanlıurfa SGK İl Müdürü Kaşif Kılıç, Ayvanat Mahallesi 2. Yeni Sanayi sitesi içerisinde yaptırılan modern binada bundan böyle Sivereklilere hizmetlerine devam edeceklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.