banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Siverek köylerine beton yol yapılıyor

Vatandaşlara daha kaliteli ulaşım sağlamak amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren Fen İşleri ekipleri, Siverek İlçesindeki 3. ve 6. grup yollarında 151 Km’lik beton yol çalışmasına başladı.

Bağlık, Kuruyer, Büyüktepe, Büyükakıtlı, Beşyamaç kırsal mahallelerinde 22 Km'lik Stabilize yolun yapımını da devam ettiren Ekipler, ayrıca Siverek Cezaevinde 2 Km’lik Sathi kaplama yolunu Kış ayları öncesinde tamamlandı.

Büyükşehir Okul Yollarına Ağırlık Veriyor

Öte yandan Siverek A.Kadir Karahan Fen Lisesi’nin yolunun yapımında çalışan ekipler, kırsal alanların okul yollarına ağırlık vererek, Taşıkara İlkokulu, Emek İlkokulu, Alagün İlkokulu, Beşyamaç İlkokulu ve Kalınağaç İlkokulu’nun yol yapımını da hızlandırdı.

Siverek’e uyguladıkları yol projelerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’e ve desteklerinden dolayı AK Parti Miletvekili Kasım Gülpınar’a teşekkür eden Siverek Belediyesi Meclis Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu, “Özellikle Erkonağı dönemeç grup yolunda emeği geçen Milletvekilimiz Mehmet Kasım Gülpınar’a, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’e ve emeği geçen ekiplere ayrı ayrı teşekkürlerimi borç biliyorum. En büyük teşekkürü de Bu hizmeti sadece bizim bölgeye değil, Şanlıurfa’nın farklı ilçelerine, Siverek ve köylerine bu hizmeti vesile kılan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakan Ahmet Davutoğlu’na Hükümetimize ve ekibine teşekkür ediyoruz. Hep onlarla beraber olacağız, olmaya da devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.