banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Siverek Hayvan Pazarında çevre düzenlemesi yapılacak

Siverek ilçesinde bulunan, bölgede Kars ilinden sonra haftanın yedi günü açık olan canlı hayvan pazarının çevre düzenlemesi ile 45 bin metre kare alanın zemini betonla kaplanacak.

Çalışmanın ihalesinin yapıldığını belirten Belediye Başkanı Resul Yılmaz gazetecilere yaptığı açıklamada, “İlçemizin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanıyor. İlçemiz Fırat Mahallesinde bulunan yaklaşık 45 bin metre kare alan üzerinde bulunan canlı hayvan pazarımızın büyük ve küçükbaş kesiminin zemini toprak olduğu için kışın çamurdan, yazın ise tozdan dolayı pazarda bulunan esnaflarımız zor anlar yaşıyordu. Belediye olarak daha geniş ve modern bir canlı hayvan pazarı çalışmamız devam ediyor.” dedi. (Abdurahman Uğurlu-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.