banner2
Öne Çıkanlar kayıkhane ural Google Floor Plans Zazaca İmam Hatip Okulu

Siverek halkından Kobanililere yardım

 Siverek Belediyesi, iç savaş nedeniyle sınırı geçerek Şanlıurfa’nın Suruç ilçesine gelen Kobani halkı için yardım kampanyası başlattı. İlçe halkının da destek verdiği kampanyada toplanan 3 kamyon dolusu gıda Suruç’a gönderildi.

Yardım kampanyasıyla ilgili açıklamada bulunan Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Baydilli, belediye olarak başlattıkları yardım kampanyası çerçevesinde ilçe halkının getirdiği yardımları Kobanililere götürdüklerini belirtti. Baydilli, “Siverek belediyesi olarak Kobani’de insanlık dışı saldırılardan kaçıp gelen kardeşlerimiz için iki kamyon su bir kamyon da gıda maddesinden oluşan 3 kamyon dolusu yardım topladık. Topladığımız yardımları bugün gönderdik. Yardımlarımız devam edecek. Dileğimiz bu kirli savaşın bir an önce sona ermesidir.”ifadelerini kullandı. (Abdurahman Uğurlu-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.