banner2
Öne Çıkanlar Paylaşan Eller Sivas 4 Eylülspor Kültür ve Turizm Yolu Tekağaç Yeşiltepe ve İğdeli

Siverek Belediyesi'nden dolandırıcılara karşı uyarı

Siverek Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü son günlerde gündeme gelen ve adlarına açılmış bir mobil uygulama olduğu konusunda vatandaşı uyararak, Siverek belediyesinin herhangi bir mobil uygulamasının olmadığını, bu konuda karşılarına çıkacak dolandırıcılığa yönelik uygulamalara itibar etmemelerini istedi.

Konu ile ilgili olarak yazılı basın açıklaması düzenleyen Siverek Belediyesi, açıklamasında, son günlerde bazı vatandaşların belediyeye yaptıkları başvuru sonrası, ilgili birimin konuyu incelemesi üzerine, art niyetli kişiler tarafından dolandırıcılık amacıyla hazırlanmış bir mobil uygulamaya rastlandığı ifade edildi.

Açıklamada devamla, “Siverek Belediyesi’nin ödeme veya online işlemlerde kullanılması amacıyla mobil uygulaması bulunmamaktadır. Halkımızın bu tarz hususlarda mağduriyet yaşamaması için, kimliği doğrulanmamış mobil uygulamaları kullanmamalarını öneriyoruz.” denildi.

Siverek Belediyesi Hukuk İşleri Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili araştırmanın devam ettirildiğinin belirtildiği açıklamada, “Söz konusu mobil uygulamanın yapımcıları ve yayımcıları hakkında Cumhuriyet Savcılığına başvurularak, sorumlular hakkında şikâyette bulunulmuştur.” ifadeleri kullanıldı. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.