banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl Yetim Der

Bu yapılar Yeniden Değerlendiriliyor


Kırsal mahallelerde daha önce okul, sağlık ocağı ve güvenlik güçlerinin kullandığı binalar, yeni binaların yapılmasının ardından atıl durumda kaldı. Belediye Başkanı Resul Yılmaz’ın talimatıyla kurumlarla yapılan görüşmeler sonucu binalar, Kırsal Hizmetler Müdürlüğünce ‘Çok Amaçlı Hizmet Evi’ olarak yapılmaya başlandı.
5 farklı mahallede ‘Çok Amaçlı Hizmet Evi’ için başlatılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, Kırsal Hizmetler Müdürü Selahattin Özdoğan’dan bilgi aldı. Atıl durumda kalan yapıların yeniden değerlendirildiğini belirten Öncül, “Şuan 5 farklı kırsal mahallemizde bu yönde çalışma başlattık. Bu kırsal mahallelerimizde yapı olarak yetersiz kalan binaların yerine daha büyük ve geniş binalar inşa edilince haliyle mevcut binalar atıl durumda kalmıştı. Bizde Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’ın talimatı üzerine kurumlarla gerekli görüşmeleri yaparak bu binaları ‘Çok Amaçlı Hizmet Evi’ olarak dönüştürmeye başladık” dedi.
Çok amaçlı hizmet evlerinde her türlü etkinliğin yapılabileceğini belirten Başkan Yardımcısı Öncül, “Köylülerimiz burada düğünden nişana, taziyeden toplantıya her türlü etkinliğini yapacak. Çalışmaların tüm kırsal mahallelerimize ve sakinlerine hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.