banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Siverek'te halk nöbete devam ediyor


Siverek ilçesinde 15 Temmuz darbe girişiminin ilk gününden bu yana meydanları boş bırakmayan binlerce vatandaş, 2. bir talimat gelmeden ayrılmayacaklarını belirtiyor.
Siverek Belediyesi, meydanı sabah saatlerine kadar boş bırakmayan binlerce vatandaşı unutmadı. Belediye ekipleri, demokrasi nöbetine gelen vatandaşlar için meydanda kurulan stantlarda çay ve su ikramı kesintisiz olarak yapıyor.
Gecenin ilerleyen saatlerinde Büyükşehir Belediyesince yapılan çorba ikramının ardından ise Siverek Belediyesince binlerce direniş nöbetçilerine her gece farklı bir kumanya ikramında bulunuluyor.
Belediyenin duyarlılığından dolayı Belediye Başkanı Resul Yılmaz’a teşekkür eden vatandaşlar, Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan’dan yeni bir talimat gelmeyene kadar meydanlarda olacaklarını vurguladı.
Lütfü Polat adlı direniş nöbetçisi gündüz hayata gece nöbete gelmelerinden dolayı eve gitmeye fırsat bulamadıklarını söyleyerek, “Gündüz saatlerinde işyerine giderek çalışıyoruz. Akşam olunca da işyerini kapatıp meydana çıkıyoruz. Bu konuda duyarlılık gösteren Belediye Başkanımız Sayın Resul Yılmaz’a teşekkür ediyoruz. O bize sahip çıkıyor, bizde demokrasiye sahip çıkıyoruz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.