banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Kesmetaş köyleri Taşlıdere

Şivan Perver hastaneye kaldırıldı
Kalp rahatsızlığı ve göz tansiyonu nedeniyle hastaneye kaldırılan Perver'in tedavisi sürüyor. Terör örgütü PKK tarafından tehdit edilen sanatçının odasına kimse sokulmuyor. 1976 yılından beri Almanya'da yaşayan Şivan Perver'in 'karakutusu' olarak bilinen 40 yıllık dostu ve menajeri Eyüp Bischoff, sanatçının, yeni albüm çalışmasını geçirdiği rahatsızlık nedeniyle ertelediğini söyledi.
SEZEN'LE ÇALIŞMAK İSTİYOR
Eyüp Bischoff, 35 yıldır yurtdışında yaşayan Siverek doğumlu 56 yaşındaki Şivan Perver'in, Türkiye'ye ne zaman döneceğiyle ilgili olarak 'Yoğun ilgi ve gözlerin sürekli üzerinde olması onun rahat hareket etmesini engeller, yaratıcılığını öldürür' diyerek; dönüşün şimdilik mümkün olmadığını söyledi.
Medyada çıkan 'Şivan Perver, Sezen Aksu'ya 'korkak' dedi' haberlerini de yalanlayan Bischoff, 'Haberler gerçek dışı. Şivan, ilerleyen zamanlarda Sezen Aksu ve Tarkan'la çalışmak istiyor' diye konuştu.
AKŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.