banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Sırrın kavşağında kaza; minibüs devrildi

Yapımı yıllardır bitirilmeyen kavşak, göbeksiz kullanılıyor. Trafik ışıklarının da arızalı olduğu belirtilen kavşakta daha önce de ölümlü ciddi kazalar meydana gelmişti..

 

Şanlıurfa- Akçakale çevreyolu Sırrın kavşağında özel bir hastaneye ait minibüsle Belediyeye ait halk otobüsünün çarpışması sonucu trafik kazası meydana geldi.


Sabah 06 civarlarında meydana gelen kazada 63 H 0030 plakalı Belediye'ye ait halk otobüsü ile Özel bir hastaneye ait 63 ZD 319 plakalı minibüs, trafik ışıklarının yanmamasından dolayı çarpıştı. Meydana gelen kazada Halk otobüsü çarpışmanın etkisi ile yan yatarken minibüs karşı şeride savruldu.


Şans eseri can kaybının olmadığı kazada, maddi hasar meydana geldi. Yaralanan halk otobüsü şoförü ve şoka giren minibüs şoförü ambulansla hastaneye kaldırıldı.


Daha önce de ölümlü birçok büyük kazaya sebep olan kavşakta trafik ışıklarının sık sık arızalandığını belirten mahalle sakinleri, yetkililerin gerekli tedbirleri almasını istediler.


Daha öncede gazetemiz GAPGündemi'nde dile getirdiğimiz Sırrın'daki kavşaklarla ile ilgili hiçbir kurumun açıklama yapmaması ve tedbir almaması vatandaşların öfke duymasına sebep oluyor.

İsa Polat / Gapgundemi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.