banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

Şırnak'ta okul camında HDP çıkartmaları tepki topladı

Şırnak merkezde 39 bin 274 seçmen 153 sandıkta oy kullanmaya başlarken İsmet Paşa Mahallesi İsmet Paşa İlköğretim okulunun oy verilen sınıflarında cama yapıştırılan HDP’ye çıkartmalar vatandaşların tepkisine neden oldu.

Cama yapıştırılan HDP oy pusulaları Salon Başkanı’na iletilmesine rağmen başkanın ‘bir şey olmaz’ diyerek herhangi bir şey yapmadığı görüldü.

Oy kullanan vatandaşlardan Sadun Onuk, vatandaşları yönlendirecek herhangi bir partiye ait böyle hareketleri doğru bulmadığını söyledi.

Seçim gününde herhangi bir partinin yönlendirme yapması veya broşür gibi el ilanı, pusula örnekleri gibi materyallerle propaganda yapmasının yasadışı olduğunu belirten seçmenlerden Turan Zeyrek, “Bu cama yapıştırılan ilanlar yasa dışı ama gel gör ki bu duruma herkes seyirci kalıyor. Rabbim bu insanlara feraset versin. Baskı ve asimilasyon ile nereye kadar götürecekler bu işi ama insanlar yavaş yavaş acı çekerek öğreniyor bazı işleri. İnşallah bu seçim bu milletin uyanışına vesile olur.” dedi. 

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.