banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Emir Preldzic 4 Milot Rashica Milot Rashica Galatasaray

Şırnak'ta intihar girişimi

Aydınlıkevler Mahallesi Uludere caddesinde bir apartmanın terasına çıkan 22 yaşında 2 çocuk babası Y.I intihar etmek istedi.

Apartmanın terasında ayaklarını sarkıtan ve çevredeki insanların şaşkın bakışları arasında dakikalarca bekleyen genç, olay yerine gelen sağlık ve itfaiye ekipleri tarafından uzun süre ikna edilmeye çalışıldı.

Polis ekiplerinin çatı katına çıkarak konuştuğu genci ikna etmek kolay olmadı.

Yaklaşık 45 dakikalık bir ikna konuşmasının ardından ikna edilen Y.I.'nın, sağlık personelleri tarafından öncelikle hastaneye daha sonra ifade için karakola götürüleceği öğrenildi.

Diyarbakır/Bismil nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen gencin bir çocuğunun hasta olduğu ve ilaç parasını işsiz olduğu için karşılayamadığı için intihar etmek istediği iddia edildi.

Ayrıca Y.I'nın başvurduğu bütün kapıların kendisine kapandığını ne belediye ne de valiliğin hiçbir kurumun bu konuda yardımcı olmadığını savundu.  (İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.