banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Suruç İstanbul

Şırnak'ta insanları diri diri yakmaya çalıştılar

Şırnak İl Kültür Müdürlüğü saat 08.30 sıralarında, içeride yaklaşık 30 öğrenci ve personel bulunduğu sırada bir grup PKK'li tarafından ateşe verildi. Çıkan yangında 2 kişi ağır yaralandı.

Olay hendek ve barikatların olduğu Yeni Mahalle Kültür caddesinde bulunan İl Kültür Müdürlüğü'nde meydana geldi. PKK'li bir grup tarafından yakılan İl Kültür Müdürlüğünde, içeride öğrenci ve personelin olduğu 30’dan fazla kişi mahsur kaldı. Orada bulunan vatandaşlar, içerideki öğrenci ve personeli kurtarmak için büyük uğraş verdi.

Camları kıran vatandaşlar içeride kurtarılmayı bekleyen insanların bazılarını tahliye ederken olayda Rukiye Sebzeci (28) ve Emirhan Uğur (23) ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. 3 kişinin ise dumandan zehirlendiği belirtildi.

Olay yerine gelen TOMA ve itfaiye ekipleri yangını kontrol altına alırken içeride bulunanların tahliye edildiği ifade edildi.

Ayrıca, yangını söndürmeye gelen itfaiye ve TOMA aracına PKK'liler ateş açtı. Güvenlik güçleri ve PKK'liler arasında kısa süreli çatışma yaşandı.

İtfaiye tarafından kurumda soğutma çalışmaları devam ediyor.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.