banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Şırnak'ta 45 kaleşnikof silah daha ele geçirildi

 Şırnak’ın İdil ilçesinde, PKK tarafından gönderildiği bildirilen 45 adet kaleşnikof marka uzun namlulu silah ele geçirildiği bildirdi.

Şırnak Valiliğinden yapılan açıklamada, PKK/KCK üst yönetimi tarafından İdil, Cizre ve Silopi ilçelerinde faaliyet gösteren gençlik yapılanmaları ile milis ve işbirlikçi şahıslara dağıtmak üzere silah gönderileceği bilgisi üzerine baskın düzenlendiği belirtildi.

İdil’in Pınarbaşı bölgesinde yapılan aramasında yol kenarında 5 çuval içerisinde poşete sarılmış vaziyette kaleşnikof marka 45 piyade tüfeği ile 1 adet RPG-7 roketatar muhimmatı ele geçirildiği kaydedilen açıklamada, olayla bağlantıları oldukları düşünülen A.S., ve M.A.U’nun gözaltına alındığı bildirildi.

Öte yandan, Silopi ilçesi Derebaşı köyü mevksinde M.E yönetimindeki araçta yapılan aramada Şırnak’ta faaliyet gösteren örgüt mensuplarına gönderildiği bildirilen çok sayıda tıbbi malzeme ele geçirildi.

Olayla ilgili araç sürücüsü M.E gözaltına alındı.(İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.