banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Şırnak Valisi kentin kanaat önderleriyle bir araya geldi

Şırnak ve ilçelerinde bulunan kanaat önderleri ve aşiret reisleri ile bir araya geldiği yemekte konuşan Valisi Ali İhsan Su, huzur ve istikrar olduğu zaman ülkelerin gelişebileceğini söyledi.

Vali Su, kanaat önderleri ve aşiret reislerine hitaben yaptığı konuşmada, PKK’nin bölge halkına yapılan hizmeti, yatırımları engellemeye çalıştığına dikkat çekti.

PKK’nin yol yapan araçları ve okulları yaktığını, elektrik direklerini patlattığını ve sağlık çalışanlarını kaçırdığını hatırlatan Vali Su, PKK’nin halkın huzurunu ve refahını, hayatının kolaylaşmasını istemediğini ifade etti.

Vali Su, “Yol yapıyoruz, yol yapan müteahhidin araçlarını yakıyor. Bu yol vatandaşların hizmeti için yapılıyor. Yeni Cizre-Şırnak Karayolunu bu yıl hizmete açacaktık, araçları yaktılar. İstemiyorlar ki vatandaş burada huzurlu olsun, rahat etsin. Van-Şırnak Karayolunu da aynı şekilde engellediler. Elektrik direklerini patlatıyor, vatandaşın elektrik almasını önlüyor, öğretmen kaçırıyor, okul yakıyor, eğitim almasını engelliyor. Ambulans kaçırıyor, sağlık personelini tehdit ediyor.” dedi.

Şırnak Valisi Ali İhsan Su, yaklaşık 400 kanaat önderi ve aşiret reisinin katıldığı yemekte, bütün gayelerinin bölge insanının yaşam standardını yükseltmek olduğunu vurguladı.  

(İLKHA) 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.