banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Şırnak semalarında esrarengiz uçak

İdil semalarında saat 10.00’dan bu yana halkalar çizerek uçan ve çıkardığı dumanla halkalar çizen uçak halkta paniğe neden oldu.

Yaklaşık 3 saat önce Siirt tarafından görülen uçağın dumandan halkalar çizerek ilçeye doğru ilerlediğini belirten halkı, söz konusu uçağın yolcu uçağı mı savaş uçağı mı olduğunu bilmediklerini ancak ilk defa böyle bir durumla karşılaştıkları için tedirgin olduklarını söyledi.

Uçak İdil’e yaklaştıkça daha çok tedirgin olduklarını ifade eden halk, yetkililerin konuyla ilgili açıklama yaparak endişeleri gidermesi gerektiğini belirtti.

Öte yandan PKK’lilerin kazdığı hendek ve kurduğu barikatlar nedeniyle operasyon beklentisi içinde olan halkın bu görüntüleri bir operasyon başlangıcı olarak yorumladığı da görüldü.  (M. Şerif Aşkın - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.