banner2
Öne Çıkanlar Urfa haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği

Sır çözüldü; Aile karar aldı kardeş öldürdü!

Kısaca aile karar aldı, kardeş silahından çıkan kurşunlar 2 can aldı. Olaydan birkaç gün önce Erzurum'da Askerlik yapan H. D. birliğinden firar ederek ailesinin yanına geldi.

Evde toplanan  baba ve  anne  ile  ağabeyler aralarında  toplantı yaptı. Ailenin aldığı karar ise vatandaşların kanını donduracak cinsten Töre cinayeti  planıydı.. Artık günümüzde çağdışı kalması gereken  töre  için alınan karar doğrultusunda  birliğinde firar edip gelen H.D.  cinayet görevini  üstlendi.

Firari asker H.D bunun üzerine hemen telefonla İstanbul'daki ablasını  arayarak barışmak için Mersine çağırdı, Korkunç plandan habersiz ailesinin barışma teklifini sevinçle karşılayan Güler Azrak ve damatları Ferdi Azrak  yanlarına l yaşındaki evlatları  Berfin Azrak'ı   alarak barışmak için  Mersine gelmeleri konusunda anlaştılar. Azrak ailesi barışmak için geldikleri evde cesetleri çıktı.

Mersin Emniyeti Asayiş Müdürlüğünün yaptığı  başarılı çalışma sonucunda Askerden firar edip cinayetleri işlediği iddia edilen H. D nin de aralarında olduğu  6 kişi göz altına alındı.

Evdeki katlıamda ane ve babasını kaybeden  1 yaşındaki Berfin Azrak'ı da başından ağır yaralandı. Yaralı bebek, olay yerine gelen ambulansla Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Berfin'in  hayati tehlikesi devam ediyor.

Abdullah Biçer HABER 7

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.