banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Balıklıgöl Balıklıgöl

Sınırdan araçlar geçmeye başladı

 Şanlıurfa’nın Suruç ilçesi Yumurtalık geçiş noktasında Kobanililerin araçları ve hayvanlarının geçişlerine kontrollü bir şekilde başlandı.

Sınırdan geçen araçlar, sıkı bir güvenlik kontrolünden geçiyor. İsimleri kayıt altına alınan araçların sahiplerinin fotoğrafları çekilerek, araçlar sprey boyayla numaralandırılıp 10 bin araçlık hazırlanan park alanına park ediliyor.

Kayıt işlemlerinde araç sahiplerine aracın tüm bilgilerinin kayıtlı olduğu fotoğraflı belge verilerek teslim alınıyor. Sahibi olmayan araçların geçişine izin verilmiyor.

Parka alınan araçlar, çalınma ve dışarı çıkarılma durumu göz önünde bulundurularak parkın dört çevresinde 1 metrelik hendekler kazıldı. (Osman Gülebak/Mehmet Aslan-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.