banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Urfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Sınıfı Bastı, Öğrenciler sıra dayağı çekti

Şanlıurfa’da arkadaşları tarafından dövülen öğrenci, olayı babasına şikayet edince öfkeli baba yakınlarını alarak okulu bastı. Sınıfa girip çocukları sıra dayağına çeken veli, 2 öğrenciyi de bıçakladı.

Olay öğle saatlerinde Şanlıurfa’nın Eyyübiye semtindeki Bilim İlköğretim okulunda meydana geldi. İddiaya göre Nurcan Türsoy’un öğretmenliğini yaptığı 45 kişilik 5 G sınıfına gelen elleri sopalı ve bıçaklı 9 kişi öğretmene küfür ve tehdit ederek dışarı çıkarttı. Öğrencileri sıra dayağına çeken, şahıslar bir öğrencinin boynuna bıçak dayayarak tehdit etti. Bir öğrenciyi ayağından bıçaklayan ve sınıftaki diğer öğrencilere dayak atan öfkeli şahıslar Bir daha yeğenlerine karışırlarsa daha kötü şeyler yapacakları yönünde tehditler savurdu.

Öğrencilerin korkudan ağlayıp bağırmaları üzerine diğer öğretmen ve idareciler 5 G sınıfına gelerek öğrencileri sakinleştirirken, şahısları da sınıftan çıkarttı. Olayı haber alan öğrenci velileri ise okula akın ederek çocuklarını sınıftan aldı.

Olayı gören öğrenciler çok korktuklarını dile getirdi. Aynı sınıfta öğrenim gören 10 yaşındaki Mehmet Emin K. ellerinde bıçak ve sopa bulunan 9 kişinin sınıfa girdiklerini ve herkese dayak attıklarını dile getirirken, diğer bir öğrenci Nuh G. ise 15 gün öncede beden eğitimi öğretmenin dövüldüğünü ifade ederek “2 çocuk kavga etti, dövülen çocuk gidip amcasını çağırdı. Amcası da arkadaşlarıyla gelerek bizi dövdü.” diye konuştu.

Olay yerine gelen Polis okuldan çıkmak üzere olan 6 şahsı gözaltına alırken, 3 kişinin yakalanması için çalışmalara başladı. Gözaltına alınan şahıslar sorgulanmak üzere Eyyübiye Polis Merkezine götürüldü.

Polis ekipleri güvenlik amacıyla okulun bahçesinde beklerken, Polis okuldaki güvenlik kayıtlarını incelemeye aldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Cafesiyaset

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.