banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Suruç İstanbul

Sınavda Kopya Çekenler yakaladı

Motorlu Taşıtlar sınavında kopya çekmek isteyen şahıslar gözaltına alındı.

Her sınavda yakalandıkarı halde uslanmayan kopyacılar, bu sınavda da sahnedeydi. ülke genelinde yapılan Motorlu Taşıtlar Sürücü Adayı sınavında Şanlıurfada kopya çektikleri gerekçesi ile 53 kişi gözaltına alındı.

 Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada şöyle denildi: “12.02.2011 günü saat 11.00’da ülke genelinde yapılan Motorlu Taşıtlar Sürücü Adayı sınavında, ilimizde sınava girmesi gereken şahısların yerine başkalarının sınava girmesi sonucunda toplam 53 şahıs ve kopya olayını gerçekleştiren 1 şahıs yakalanmıştır. Yakalanan 53 şahıs hakkında Başkasına Ait Kimlik Bilgilerini Kullanmak suçundan. 1 şahıs hakkında Sahtecilik suçundan işlem yapılmış olup, şahıslar hakkında Adli Makamlarca işlem başlatılmıştır.

 

Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için çalışmalarımıza aralıksız olarak devam edilecektir.”

 

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.