banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Simani Mahallesi kürük suyuna kavuştu

Bingöl’ün merkez mahallelerine verilen kürük suyu, uzun bir süredir su deposunda yapılan tamirat nedeniyle Simani Mahallesine verilemiyordu. Simani mahallesine ait su deposundaki arızanın giderilmesiyle kürük suyu tekrar verilmeye başlandı.

Mahallenin en büyük sorunlarından biri olan içme suyu sıkıntısının giderildiğini ifade eden Simani Mahalle Muhtarı Ferhat Aymaz, “Daha önceleri mahallemiz hizmet alma noktasında çok sıkıntı çekiyordu. Mahallemiz kaç yıldır hizmet görmeye başladı. İçme suyu sıkıntımız vardı. Mahalle Kürük İsale Hattı’ndan gelen suyu alamıyordu, çeşitli sıkıntılar vardı. Hamdolsun sıkıntılarımız çözüldü. Şu anda kürük suyunu içiyoruz. Çalışmalarından ve desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Sayın Yücel Barakazi’ye çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.