banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Şanlıurfaspor

Silvan'daki çatışmalarda birçok Kur'an-ı Kerim de kurşunlandı

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde 12 gün devam eden çatışmalardan dolayı Tekel, Mescit ve Konak Mahallelerinde bulunan evlerini terk eden vatandaşlar,  sokağa çıkma yasağının kaldırılmasının ardından döndüklerinde, evlerinde  bulunan birçok eşya ile birlikte  Kur’an-ı Kerim’erin de  kurşunlandığını  gördü.

Yaşanan çatışmalar sırasında evinde bulunan  Kur’an’ı Kerim’in kurşunlanmasına tepki gösteren bir vatandaş şunları söyledi:

“12 gündür evimizi terk ettik. Kapıları kilitleyip evden çıktık. Malesef eve döndük ki hiçbir şey kalmamış. Bu yüce kitabımızı yerlerde parçalanmış olarak gördüm ve İnsanın ne hale düştüğünü öğrendim. Her kim bu Kur’an’ların parçalamasına  sebep olmuşsa, onu Allaha havale ediyorum. En kutsalımıza bile zarar veren insanlardan ne bekleyeceksin?’’ dedi.  

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.