banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR Michel Mboula 1899 Hoffenheim Ev alımında kapora dolandırıcılarına paranızı kaptırmayın URFADA TRAFİK KAZALARI

Silvan'da yıldırım düştü: 2 ölü

Silvan Görentepe köyünde cevizlerini toplamaya giden Nafis Mecitoğlu ve Mehmet Kürküt,  üzerlerine yıldırım düşmesi sonucunda hayatlarını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, olay dün öğle saatlerinde meydana geldi. Görentepe (Helda) köyünde cevizlerini toplamak için köyden uzaklaşan Nafis Mecitoğlu (40)  ve Mehmet Kürküt (28),  yağmur yağışının artmasıyla bir kayanın altına sığındılar.  

Altına sığındıkları kayanın üzerine yıldırım düşmesi sonucunda Mecitoğlu ve Kürküt, olay yerinde hayatını kaybetti.

Kürküt ve Mecitoğlu’dan haber alamayan yakınları, köylülerle birlikte aramaya koyuldu. Bir kayanın altında yanmış cansız bedenleriyle karşılaşan köylüler, Kürküt ve Mecitoğlu’nun naaşlarını Silvan Devlet Hastanesi morguna kaldırdı.

Burada yapılan otopsinin ardından, Nafis Mecitoğlu’nun cenazesi Silvan merkez mezarlığında defnedilirken Mehmet Kürküt’ün cenazesi ise Görentepe köyünde defnedildi. (İdris Kılıçaslan- İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.