banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Silvan'da sokağa çıkma yasağı sona erdi

Silvan Kaymakamlığı'nca 2 Ekim Cuma günü saat 06.00 itibari ile ilan edilen sokağa çıkma yasağının saat 17.30'dan itibaren kaldırıldığı duyurdu.

Öte yandan 4 günlük yasak boyunca elektrik, su ve telefon şebekelerinde sorunlar yaşadıklarını belirten Silvanlılar, temel ihtiyaçlarını gidermede zorluk yaşadıklarını söylediler.

Konuyla ilgili Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, yapılan operasyonlarda 1 PKK’linin öldüğü, 2 PKK’linin de yaralı olarak yakalandığı belirtildi.

Açıklamanın devamında, “21 BTÖ mensubunun etkisiz hale getirildiği değerlendirilmektedir. Barikatların açılması esnasında 4 sivil vatandaşımız yaralanmıştır. Yapılan operasyon neticesinde; Mescit Mahallesi, Tekel Mahallesi, Feridun Mahallerine ait cadde ve sokak aralarına 5’i bomba tuzaklamalı ve 7’si araçlı ve beton büyük duvar barikat olmak üzere 40 barikat açılmıştır. Cadde ve Sokaklar tamamen temizlenmiştir.” denildi.  (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.