banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Balıklıgöl Tomas Wiesner

Silvan'da hayat normalleşiyor

Diyarbakır Valiliği Silvan’da yaşanan çatışmalarda zarar gören altyapı, elektrik, ev ve iş yerlerinin ihtiyaçlarının karşılanması için Silvan Kaymakamlığına ilk etapta 300 bin TL ödeme tahsis ettiğini belirtti.

Valilik tarafından yapılan açıklamada; Tekel, Mescit ve Konak mahallelerinde kanalizasyon içme suyu şebekeleri ve 24 adet elektrik trafosu büyük oranda hasar gördüğü ve bu mahallelere elektrik verilemediği ifade edildi.

Açıklamanın devamında, hendeklere tuzaklanan patlayıcıların infilak etmesi sebebiyle evleri ve işyerleri zarar gören halkın, zararlarının bir an önce karşılanması amacıyla Silvan Kaymakamlığına 300 bin TL ödenek tahsis edildiğini ve 3 gün içerisinde altyapı ve elektrik trafolarının normal düzende hizmet verebileceği belirtildi. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.