banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Silvan PTT Müdürü tutuklandı

Silvan Cumhuriyet Savcılığı'nın  yürüttüğü soruşturma kapsamında, İlçe geniş çaplı araştırma başlatan Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polisler  PTT Müdürü ve Şefini gözaltına aldı.

Edinilen bilgilere göre, yapılan araştırmalar sonucunda, Zanlıların PTT'den maaş alanların adının kullanılarak yüklü miktarlarda kredi çekildiğini belirleyen Polis, düzenlediği operasyonda PTT Müdürü M.T ile PTT şefi M.N.B, yolsuzluk iddiasıyla   gözaltına alındı.

Aynı soruşturma kapsamında aranan gişe memuru M.D.'nin  ise firarda olduğu ve yakalanması için   çalışmaların sürdüğü belirtildi. Polisteki soruşturmaları tamamlanan PTT müdürü M.T, ile PTT şefi M.N.B, bugün adliyeye sevk edildi.

Adliye sevk edilen PTT müdürü M.T tutuklanarak Silvan açık cezaevine gönderilirken  PTT şefi M.N.B ise serbest bırakıldı.

(İLKHA)

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.