banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Balıklıgöl MHP

Silopi'de bomba patlaması

Silopi’de Şehit Harun Boy Mahallesinde harabe boş bir evin yanında meydana gelen patlama sonucu can kaybı yaşanmazken çok sayıda evde maddi hasar meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Patlama 821. sokakta meydana geldi. Patlamanın etkisiyle evlerin cam ve kapıları kırıldı.

Büyük bir patlama sesinin ardından camların kırıldığını söyleyen Mehmet Emin Acer, evlerinde çok büyük bir hasar meydana geldiğini söyledi.

Acer, “11 kişi bir oda da oturuyorduk. Büyük bir patlama sesi duyduk. Bir de baktık odanın pencere camları hepsi üzerimize döküldü. Allah’a şükür canımıza zarar gelmedi. Fakat evimize çok büyük zarar geldi. Halılarımızın üstüne hep cam parçaları düştü. Evlerimiz büyük bir zarar gördü. Bunu yapanı Allah kabul etmesin. Hepimiz Müslüman’ız Muhammed’in ümmetiyiz. Müslüman Müslümana böyle yapmaz. Kim tarafından yapıldığının araştırılmasını istiyoruz.” dedi.

Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor. (ILKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.