banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Silopi'de 24 PKK'li yakalandı

Sokağa çıkma yasağının devam ettiği Silopi’de halkın arasına karışarak kaçmaya çalışan 24 PKK’linin yakalandığı belirtildi.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, 24 PKK’linin halkın arasına karışarak kaçmaya çalıştığı esnada kontrol noktalarında yakalandığını açıkladı.

Operasyonlarda toplamda 119 PKK’linin öldüğü kaydedilen açıklamada ayrıca, 45 adet el yapımı patlayıcının imha edildiği ve bir adet Kaleşnikof piyade tüfeği, bir adet Kaleşnikof piyade tüfeği şarjörü, 30 adet Kaleşnikof piyade tüfeği fişeği, 3 adet av tüfeği, 17 adet av tüfeği fişeği, bir adet pompalı tüfek, bir adet tabanca, bir adet tabanca şarjörü, 46 adet tabanca fişeği, bir adet gaz maskesi, el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan pil ve düzenek parçalarının ele geçirildiği belirtildi.

Açıklamanın devamında operasyonlar kapsamında öldürülen PKK’li sayısı Sur’da 70, Cizre’de 237 olarak açıklandı.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.