banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Martin Vitik Yayladağıspor Rasmus Hoejlund

Siirt'te yeni 10 Kur'an kursunun açılışı yapıldı

Siirt’te İl Müftülüğü ve hayırseverlerin katkıları ile erkek ve kız Kur’an kursu olmak üzere toplam 10 Kur’an kursunun açılışı dualar eşliğinde yapıldı.

Açılış törenine Vali Mustafa Tutulmaz, İl Müftüsü Faruk Arvas ve hayırseverler, vatandaşlar ve davetliler katıldı.

Ensar Cami İmam Hatibi Ramazan Toprak tarafından okunan Kur’an tilavetinin sonra konuşan Vali Tutulmaz, “İlim ve irfan şehri Siirt ilimizde açılan Kur’an kurslarında, milletimize faydalı insanlar yetişecektir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İlimize, ülkemize Fhayırlı olsun.” dedi.

Ardından İl Müftüsü Faruk Arvas, “Siirt genelinde vatandaşların talepleri doğrultusunda 10 Kur’an kursu eş zamanlı olarak bugün hizmete açılmıştır.” diye konuştu.

Siirt İl Müftülüğü ve Siirtli hayırsever vatandaşların katkıları ile erkek ve kız Kur’an kurslarının yapıldığını belirten Arvas, vatandaşlarımızın Kur’an öğrenme ihtiyaçlarının büyük bir ölçüde karşılanacağını belirtti.

Yapılan konuşmaların ardından, dualar eşliğinde Kur’an kurslarının açılışı gerçekleştirildi.

Okunan dualardan sonra İl Müftülüğünce hazırlanan plaketler, Vali Mustafa Tutulmaz tarafından hayırsever vatandaşlara verildi. (Muhammed Dayan - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.