banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan PTT 1. Lig

Siirt'te Seçim Güvenliği Toplantısı yapıldı

1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan 26. dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesinde, Vali Mustafa Tutulmaz başkanlığında seçim güvenliği koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda bir değerlendirme yapan Vali Mustafa Tutulmaz, 26. dönem Milletvekili seçimlerinin, huzur ve güven ortamı içinde gerçekleştirilmesini hedeflediklerini söyledi.

Seçim sürecinde her türlü güvenlik tedbirinin alınacağını kaydeden Vali Tutulmaz, halkın seçme ve seçilme haklarını, huzur ve güven içinde, hiç bir baskı ve yönlendirmeye maruz bırakılmadan, kendi özgür iradeleri ile temin etmek amacıyla her türlü güvenlik tedbirinin alınacağını belitti.

Vali Tutulmaz, kamu düzenini bozmaya yönelik hiçbir eyleme ve hukuksuzluğa izin verilmeyeceğine dikkat çekerek, "Huzursuzluk çıkararak, vatandaşın güvenliğini tehdit eden, baskı kurmaya çalışanlara kesinlikle fırsat verilmeyecektir."dedi. (Muhammed Dayan - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.