banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Siirt'te okullara 10 bin kitap bağışlandı

Zekâ ve Strateji Derneği, düzenledikleri kitap bağış kampanyasında topladıkları 10 bin kitabı Siirt Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile okullara dağıtılmak üzere Milli Eğitim Müdürlüğüne bağışladı.

Kitaplar, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunda düzenlenen ve Vali Mustafa Tutulmazın da katıldığı bir törenle kurumlara teslim edildi.

Törende konuşan Vali Tutulmaz, Dernek Başkanı Av. Veysel Danışa ve emeği geçen diğer yetkililere teşekkür ederek, “Tüm Sivil Toplum kuruluşlarına örnek teşkil eden ve duyarlı bireylerin topluma faydalı hizmetler sunma açısından çok önemli bir hizmet olarak görüyoruz. Bu yıl ilimizde ikinci kez açılan kitap fuarında önemli bir farkındalık oluşturulduğunu hep birlikte yaşadık. İlimizin eğitim ve kültür gelişimine katkı sağladığını düşünüyoruz. Bundan sonra da eğitim ve kültür projelerine her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Emeği geçenleri tebrik ediyorum.” diye konuştu.

10 bin kitap, daha sonra kurulacak bir komisyon tarafından tasnif edilerek il Halk Kütüphanesine ve okullara dağıtılacak. (Muhammed Dayan - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.