banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen toz Sugeldi

Siirt'te öğrenciler yurttaki su sorunu protesto etti

Siirt Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) kız öğrenci yurdunda kalan bir grup kız öğrenci, yaklaşık üç gündür suların akmaması nedeniyle yurt yönetimini protesto etti.

Su sorunun birkaç gündür devam ettiğini belirten yurt öğrencileri, “Üç gündür sular akmıyor birkaç kez yurt yönetimine bildirmemize rağmen su sorununa bir çözüm bulmadılar.” dediler. Gece saat 22.00 sıralarında yurt binası bahçesinde toplanan öğrenciler, “yönetim istifa” sloganları attı.

İsmini vermek istemeyen yurtta kalan bir öğrenci, “Temel ihtiyaçlarımızı karşılayamaz duruma geldik, son çare olarak sesimizi duyurmak için toplu halde yönetimi protesto etmeye karar verdik.” dedi.

Gece geç saatlere kadar pet şişeleriyle bahçe tellerine vurup, ‘yönetim istifa’ sloganları atan öğrencilere, yurt yönetiminin kısa sürede su soruna bir çözüm bulacaklarına dair söz vermesi üzerine öğrenciler protestoyu sonlandırdı. (Muhammed Dayan - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.