banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Urfa Haber Balıklıgöl

Siirt'te mühimmat ele geçirildi

Siirt Merkeze bağlı Yağmurtepe köyünde bir eve yapılan baskında mühimmat ele geçirildiği ve baba ile oğul olduğu ifade edilen 2 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Siirt Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, PKK’ye bağlantılı olduğu belirtilen S. E. isimli şahsın, Siirt merkez Yağmurtepe köyünde ikamet ettiği ev ve eklentilerinde yapılan aramada, evin müştemilatı konumundaki ağılda bulunan hayvan yemliğinin içerisinde sarılı ve toprağa gömülü vaziyette 1 adet kaleşnikof marka silah, 506 Adet 7,62 mm çapında mermi, 8 adet kaleşnikof şarjörü ve 1 adet hücum yeleği ele geçirildiği kaydedildi.

Açıklamanın devamında, ev sahibi S.E ile oğlu M. T. E’nin yakalanarak gözaltına alındığı, olayla ilgili soruşturmaya Siirt Cumhuriyet Savcılığının devam ettiği belirtildi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.