banner2
Öne Çıkanlar toz Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy İrfan Güven Taşyaka Haliliye

Siirt'te kar nedeniyle 250 köy okulu tatil edildi

Siirt ve çevresinde dün gece başlayan kar yağışı yaşamı olumsuz etkilerken, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Pervari, Şirvan ve Eruh'ta aşırı yağış nedeniyle 250 köy okulunu tatil etti.

Pervari, Şirvan ile Eruh İlçesi'nde dün akşam başlayan ve hala devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle, yaklaşık 250 köy okulunda eğitim yapılamadı. İl Milli Eğitim Müdürü Fethi Suay, öğrencilerin bu durumdan olumsuz etkilenmemeleri adına böyle bir karar aldıklarını söyledi.

Kar yağışından dolayı Siirt'te 250'in üzerinde köy yolunun ulaşıma kapalı olduğunu aktaran Siirt İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Güldoğan ise “Eruh Şirvan ve Pervari ilçe kırsalının ağırlıklı olduğu köy yollarının ulaşıma açılması için çalışma başlatıldı.” dedi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.