banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Kararda Değişiklik

Siirt Kapalı Spor Salonu tamamlandı

Siirt’te, yapımı 2014 yılı başlarında başlayan ve 5 milyon 174 bin TL’ye mal edilen bin 500 kişilik kapalı spor salonu inşaatı tamamlanarak tesis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne teslim edildi.

 Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç, salon inşaatının tamamlanmasından dolayı mutlu olduklarını belirterek “Modern kapalı spor salonu inşaatı tamamlandı ve salonu teslim aldık.  Bin 500 seyirci kapasiteli bir salon. Her şeyiyle modern, çok amaçlı bir spor salonu. Üstten ısıtmalı ve soğutmalı sistem mevcut. Duşluk, soyunma odaları, dahil her türlü ihtiyaç düşünülmüş. 15 gün sonra bu salonda sportif yarışmalarımız başlayacak.” dedi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.