banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Siirt Barosu: Olaylar sona erdirilsin

Siirt Barosu, son zamanlarda meydana gelen olaylarla ilgili bir basın açıklaması yaptı. Her gün yeni saldırı ve ölüm haberinin geldiği belirtilen açıklamada olayların sona erdirilmesi istendi.

Adliye binasının önünde gerçekleştirilen ve baro üyesi avukatların da hazır bulunduğu basın açıklaması Baro Başkanı Av. M. Cemal Acar tarafından okundu.

Yaptığı açıklamada eskiden beri Türkiye’nin jeopolitik konumunun ve kozmopolitik yapısının çıkar odaklı gruplar tarafından manipüle edilmek istendiğini belirten Acar, Toplumun, birliği, kardeşliği ve barışı benimsediğini, nifak tohumları ekmek isteyen kesimlerin provokasyonlarına gelinmemesi gerektiğini ifade etti.

Acar, “Günlerdir ülkenin dört bir yanından ölüm haberleri gelmekte, Türkiye’nin dört bir yanına cenazeler gönderilmekte, ırkçı saldırılar yapılmakta ve neredeyse ülkemizde iç savaş çıkarılmak istenmektedir.” dedi.

Mevsimlik tarım işçilerine ve Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu otobüs firmalarına ve batıda yaşayan saldırılara da değinen Acar, ırkçı saldırıların kabul edilemez olduğunu belirterek bu tür olayların bir daha yaşanmaması temennisinde bulundu. (Muhammed Dayan - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.