banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der

Sİgara, Çay Kaçakçılığı yapan 11 kişiye tutuklama

Şanlıurfa'da Gürcistan'dan geldiği tespit edilen 4 TIR içerisinde 1 milyon 200 bin paket kaçak sigara ve 42 ton 240 kilo kaçak çay kaçakçılığı yapan 5'i Gürcistanlı olmak üzere 11 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz gün Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri, Organize Sanayi Bölgesinde bulunan bir depoya 4 Gürcistan plakalı TIR'ın kaçak sigara ve çay indirileceğini ihbarını alması üzerine operasyon düzenlemişti. Polis ekipleri söz konusu olan yerde 2 TIR kaçak sigara indirdiğini ve diğer iki TIR ise kaçak çay indirdiğini tespit etmişti. Polis ekipleri, yaptıkları baskında piyasa değeri 3 milyon olan 1 Milyon 200 bin kaçak sigara ve
42 ton 240 kilo kaçak çay ele geçirmişti.
Olaya karışan M.K., A.A., M.P., M.P., F.A. ve B.İ. ile Gürcistan uyruklu olduğu tespit edilen 5 kişi ile birlikte toplam 11 kişiyi yakalanarak mahkemeye çıkarıldı. Mahkemede işlemleri tamamlanan 11 kişi tutuklanarak, Şanlıurfa E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.
İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.