banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Sıcak havalara çözüm, kanalda serinleme VİDEO
Şanlıurfa'da sıcak havadan bunalan Suriyeli vatandaşlar, DSİ'ye ait sulama kanaletinde içinde pijama ile oturarak serinliyor.

Hava sıcaklığının 38 derece olduğu kentte nem ile birlikte sıcaklığın artması hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Sıcaklığın nem ile birleştiğinde hissedilen sıcaklığın 45 dereceye ulaştığı Şanlıurfa’da vatandaşlar nefes almakta güçlük çekiyor. Kentte yük taşıyan Suriyeli  vatandaşlar sıcaktan ve terlerini atmak üzere Kısas yolunda bulunan DSİ ait sulamam kanaletinde kendilerince serinleme yöntemleri geliştiriyor. Suriyeli yük taşıyıcıları üzerindeki teri atmak ve serinlemek için kanaletlerde pijama ile serinlemeye çalışması yol kenarında geçen vatandaşların dikkatinden kaçmadı. 

Mustafa Bayar / Urfahaber24.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.