banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

SGK işletmelere nasıl bir teşvik sağladı

Şanlıurfa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Şanlıurfa Şubesi üyelerine sosyal güvenlik teşvikleri konulu bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Toplantıda kayıt dışı ile mücadele ve iş kazaları konularında işverenlere bilgi veren İl Müdür Yardımcısı Bilal Akgün, 2016 yılında işverenlerin işçi maliyetlerinde artış olduğunu dile getirdi. Kurumun sağlamış olduğu prim teşviklerinden işverenlerin yeterince yararlanmaları gerektiğini vurgulayan AKGÜN, “İşverenlerimizi doğru teşvikten haberdar olmaları ve mevcut durumları ile yapacakları yatırım planlamalarını bu teşvikleri de dikkate alarak yapmaları amacıyla bir araya geldik, kurumuzun görevlerinden biriside rehberlik hizmeti sunmaktır. Bu nedenle paydaşlarımıza uygulamalarımızı anlatmak, varsa eksiklikleri gidermek istiyoruz. ” dedi.
ASKON Şanlıurfa Şubesi başkanı Orhan Şahin ise, İl Müdürü İsmail Ünlü nezdinde Akgün ve ekibinin düzenlemiş olduğu programdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Toplantıda ayrıca Şanlıurfa Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Şanlıurfa Şubesi üyelerinin sosyal güvenlikle ilgili sorularına cevap verildi.
Toplantıya İl Müdür Yardımcısı Bilal Akgün, Merkez Müdürü Yurdaer Tecir, Merkez Müdür Yardımcısı İbrahim Halil Salah, E-bildirge Servis Sorumlusu E. Sabri Şansal ile Şanlıurfa Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Şanlıurfa Şubesi üyeleri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.