banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Sezen'le Nazan bir araya geldiler

 

 

Geçtiğimiz günlerde Sezen’le Nazan bir araya geldiler. Nazan Öncel’in evinde gerçekleşen buluşmada Sezen Aksu yeni albümü için bir Nazan şarkısı okumak istediğini belirtti. Nazan Öncel’in “benim şarkılarım senindir Sezen’im,” demesi üzerine birbirlerinin yeni albüm şarkılarını dinlediler. Bu büyük buluşma gününde Sezen Aksu Nazan Öncel’in bir şarkısını yeni albümünde okumaya karar verdi. Şimdilik sır gibi saklanan şarkıyı Sezen Aksu’nun stüdyosunda çalışıyor ve ortak çalışmalarını sürdürüyorlar. Anlaşılan, güçlerini birleştiren iki sanatçıdan önümüzdeki aylarda zımba gibi albümlerin geliyor olacağıdır ki, bu da müzik ve sektör adına sevindirici bir müjde anlamındadır. 

 

Yıllardır dostlukları hakkında pek çok yorum yapılan her iki sanatçı da polemikleri duymazdan gelmişlerdi. Son olarak sık sık gündeme getirilen Tarkan Nazan’dan şarkı aldığı için Sezen Tarkan’a küs yorumlarına ve dedikodularına bu dostluk ve müzikal buluşmasıyla son noktayı koymuş oldular.

   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.