banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Urfa Haber Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Seydi Amca tecrübesini konuşturuyor

Seçim çalışmaları sırasında AK Parti Karaköprü İlçe teşkilatını ziyaret eden Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, İlçe Başkanı Av.Ahmet Aksoy ve Yönetim Kurulu üyeleri ile karşılıklı fikir alış verişinde bulunup, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler aldıktan sonra kendi tecrübelerini de aktardı.

Daha AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av.Ahmet Aksoy ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Karaköprü ilçe merkezi ve kırsal Mahallelerimizde seçim çalışmalarını tam hız devam ettiren Şanlıurfa’nın ‘Seydi Amca’sı Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, “Durmak yok, yola devam. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ne diyorlar; ‘Durmak yok, yola devam’. Bizde durmuyoruz, köy köy, mahalle mahalle geziyoruz. Vatandaşlarımızın varsa sorunlarını, isteklerini dinliyoruz ve elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bir her zaman milletimizin emrindeyiz” diyerek talepleri ve sorunları İlçe Başkanı Aksoy’a not aldırırken, 7 Haziran seçimlerinde de her zaman olduğu gibi AK Partiye oy vermelerini istiyor.

Seydi Amca ziyaretlerini sürdürürken, Karaköprü Kadın kollarını da kapı kapı dolaşarak broşür dağıtıyor ve AK Partiye destek istiyorlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.