banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Seviyesizlik böyle olur
Ak partiye oy verenlere ağır hakaret etti.
Müjdat Gezen, 'Bir ankette AK Parti yüzde elli çıkmış. Aslında Aziz Nesin kriterine göre yüzde 60 çıkması lazım' dedi.
Anketlerin konuşulduğu bir televizyon programına katılan Gezen, Aziz Nesin'in yıllar önce söylediği belirtilen ‘Türkiye'nin yüzde 60'ı aptaldır' sözünü hatırlattı. Müjdat Gezen, “Bir ankette AKP yüzde elli çıkmış. Aslında Aziz Nesin kriterine göre yüzde 60 çıkması lazım” dedi.

Uğur Dündar ve Nedim Şener'in hazırlayıp sunduğu Arena programı, hükümete muhalif olarak tanınan komedyen ve gazetecileri buluşturdu. Köşe yazarı Yılmaz Özdil ile tiyatrocu Levent Kırca ile Müjdat Gezen, programda siyaset konuşunca Gezen, AK Parti'yi destekleyenlere yönelik şok ifadeler kullandı.

Seçim anketlerinin bahsedildiği sırada Gezen, “Türkiye'de hep bir seçim anketi yapılır. Hangisi önde gidiyor nedir senin bu konuda düşüncen” diyerek Özdil'e sordu. Özdil de anketlere inanmadığını çeşitli örneklerle açıklayarak “Mesela bir ankette Turgut Özal'ı Türkiye'nin en yakışıklı adamı seçtiler” dedi. Bunun üzerine Gezen, “Yeni yapıldı bir tane AKP yüzde elli çıkmış.
Aslında Aziz Nesin kriterine göre yüzde 60 çıkması lazım” dedi.

Katılımcıların kahkahalarla karşıladığı cümleye Özdil, “Ben yüzde 250 bekliyorum” diyerek destek verdi. Uğur Dündar da “İtalya'dan bahsediyorsun değil mi?” diyerek gülmeye devam etti. Bunun üzerine Gezen, “Tabi tabi Hakepe” diye yanıt veriyor.

APTALLIĞINIZI TESCİL ETTİNİZ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Kırca'nın sözüne düzenlediği basın toplantısı sırasında isim vermeden sert tepki gösterdi. Çelik, "Müzmin AKP düşmanları Aziz Nesin'in yüzde 60 sözleriyle Türk milletine hakaret ediyor

Bunu söylemekle kimseyi aptal etmezsiniz. Sadece aptallığınızı tescil etmiş olursunuz' dedi




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.