banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Sevda Türküsev, Pınar Altuğ'u kendi programıyla vurdu

Rotahaber yazarı Sevda Türküsev, ünlü oyuncu Pınar Altuğ'u kendi programıyla vurdu. Türbanla ilgili tartışmaların Altuğ'a kalmadığını belirten Türküsev, oyuncunun televizyon programını hatırlatarak, 'Bu ülkede ayı oynatmak yasak ama çocuk oynatmak değil. Pınar Altuğ ise böyle bir programı sunuyor' dedi.

CNN Türk ekranlarında Enver Aysever'in sunduğu “Aykırı Sorular” programına konuk olan oyuncu Pınar Altuğ canlı yayında çok tartışılan sözler sarf etti. Mahalle baskısı yüzünden türban takmak zorunda kalan insanların olduğunu belirten Altuğ, 'Artık mahalle baskısı mı kaldı?' yönünde eleştirilere maruz kaldı. İşte yaptığı açıklamalarla eleştiri oklarının hedefi olan ünlü oyuncuya son tepki araştırmacı yazar Sevda Türküsev'den geldi.

'BİKİNİLİ FOTOĞRAFLARINDAN RAHATSIZ OLUYORUM'

Beyaz TV ekranlarında Tahir Sarıkaya'nın sunumuyla yayınlanan Uyan Türkiyem programına katılan Türküsev, Pınar Altuğ'u sert bir dille eleştirdi. Ünlü oyunucunun 'Okulda türban beni rahatsız ediyor' sözlerini hatırlatan Türküsev, 'Ben de Pınar Altuğ'un bikinili fotoğraflarından rahatız oluyorum. Ben mecbur muyum onu bikinli pozlarla seyretmeye? Rahatsızım ama kadının hayatı böyle diyorum. Ben böyle rahatsam o da öyle rahat olmalı. Sen nasıl rahatsız olursun başörtülüden?' dedi.

'PINAR ALTUĞ UZAYDA YAŞIYOR GALİBA'

Ünlü oyuncunun 'Mahalle baskısı var' yönündeki açıklamalarına da değinen Türküsev, 'Pınar Altuğ heralde uzayda yaşıyor. Arada bir Türkiye'ye iniyor. Bu ülkede başörtüsü zorla açılan ve eğitim hakkı elinden alınan kaç yüz bin kadınımız var. Hangi mahalle baskısında söz ediyor?' şeklinde konuştu.

'AYI OYNATMAK YASAK AMA ÇOCUK OYNATMAK DEĞİL'
İlerleyen dakikalarda ünlü oyuncunun oldukça eleştirilen programına da gönderme yapan Türküsev, türbanla ilgili tartışmaların Altuğ'a kalmadığını belirterek 'Pınar Altuğ önce gitsin kendi programına baksın. Bakın çok önemli bir şey söyleyeceğim. Bu ülkede ayı oynatmak yasak ama çocuk oynatmak yasak değil. Pınar Altuğ ise böyle bir programı sunuyor. 8 yaşındaki çocuğa göbek attırıyorlar, mini etek giydiriyorlar ve kadın gibi makyaj yaptırıyorlar' ifadelerini kullandı.

KAYNAK: BAYAZ GAZETE

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.