banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Sercan’a özel idman, Banahane düzeldi

Teknik sorumlu Ömer Can Göksu yaptığı açıklamada, Banahane’nin raporlarının temiz çıktığını ve bundan sonraki maçlarda hazır olması halinde takıma girebileceğini belirtti.

Sercan’a özel idman

Sarı yeşilli kulübe geldiği günden bu yana istenilen performansı sergileyemeyen Sercan Yıldırım’a özel idman programı uygulayan Ömer Can Göksu, sabah saatlerinde GAP Vadisi tesislerine giderek Sercan’a antrenman programı uyguladı. Performans olarak istedikleri duruma gelene kadar Sercan’la ilgileneceklerini kaydeden Göksu, “Bu kadar yetenekli bir futbolcunun takıma daha çok katkı sağlaması gerekiyor, ama şuana kadar istediğimiz performansı göremedik, gerçek Sercan Yıldırım’a kavuşana kadar bu tür çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Sercan’ın sezon başı hazırlık kampına katılamaması ve uzun bir süredir maç oynayamamasından dolayı antrenman eksiği olduğuna dikkat çeken Göksu, “Oynanan lig maçları ile birlikte yapılacak olan ekstra antrenmanlar ile Sercan’ın eksikliğini bir an evvel giderip, eski günlerine çok kısa bir süre içerisinde dönüp, gollerine devam ederek Şanlıurfaspor’a katkısı daha da artacaktır” diye konuştu

Anahtar Kelimeler:
SercanBanahane
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.