banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Şer güçlerin hedefi Tayyip Erdoğan


AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen, AK Parti Haliliye ve Eyyubiye Teşkilatı Başkan ve üyeleriyle Şanlıurfa Şoförler Odası, İmam Keskin Buğday Pazarı Esnaf Odası, Kuyumcular Odası ve Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Başkanlığını ziyaret ederek sorunlarını dinleyip, seçimde destek olmalarını ve AK Partiye oy vermelerini istediler. Önen, Sivil Toplum Kuruluşlarının toplumların birer temsilcileri olduğundan çok önem verdiklerini, yönetimlerinden önemli değerlerinden olduklarını söyledi.
Şer güçlerin hedefi Tayyip Erdoğan
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingi sonrasında adeta 30 Mart günü yapılacak olan seçim coşkusu ve heyecanını daha çok hissettiklerini belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkadir Emin Önen, “Gezi olaylarından aylar öncesinde planlanan ve gezi olayları ile gün yüzüne çıkan dış güçlerin ve onun içimizdeki işbirlikçilerinin haince tavırları, ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunları ve milleti sokak istemelerini büyük küçük herkes çok iyi anlamış ve görmüştür. Şer güçlerin hedefi Tayyip Erdoğan ve AK Parti gitsin de Türkiye parçalansa da önemli değil. Vatandaşlarımıza AK Partiye oy vermeyin de kime verecekseniz verin veya bölgelere göre, en güçlü rakip partiye verin diyerek resmen ülkemizi eski günlere döndürmek istiyorlar” dedi.
Sorunların takipçisi oluyoruz
Beraberinde Haliliye İlçe Başkanı Av.İbrahim Halil Kızılelma, Eyyubiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün, Encümen adayları Mehmet Nimetoğlu ve Halil Yetkin, İlçe Yönetim Kurulu üyesi Abdullah Beyazgül, Mehmet Felhan, STK Temsilcisi Müslüm Abacıoğlu ile birlikte seçim çalışmalarını sürdüren Milletvekili Önen, 30 Mart seçimlerinin Türkiye’nin kaderini tayin edeceğini hatırlatarak, “Onun için teşkilatlarımızla, adaylarımızla, Bakanımız ve Milletvekillerimizle hepimiz kapı kapı dolaşarak neden AK Partiye oy verilmesi gerektiğini, neden Başbakana sahip çıkılması gerektiğini anlatıyoruz ve desteklerini istiyoruz. Her gittiğimiz yerde de varsa sorunlarını dinleyip çözümü noktasında gerekli girişleri yapıyor ve takipçisi oluyoruz” diye konuştu.
Emin Önen, her gittiği yerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın mitinginde alanları tıklım tıklım dolduran Şanlıurfalı hemşehrilerimize tekrar tekrar candan teşekkür ettiğini belirtti.
STK Teksilcilerinin talepleri not alındı
Şoförler Odası Başkanı Osman Karakeçili; Kamyoncuların daha önce 2 Bin TL’ye aldıkları yol belgesinin 2014’de 7 Bin TL’ye yükseltildiğini ve sınav konulduğunu, sınavın da çok zor ve Urfa dışında yapıldığından yakınarak destek olunması istendi. Belgesi olmayanlara da en az Bin TL ceza kesildiği iletildi.
İmam Keskin Buğday Pazarı Esnaf Odası Kemal Uflaz; ikinci bir kantara ihtiyaçlarının olduğunu ve destek olunmasını, ayrıca pazarın temizlik konusunda da Belediyenin yardımını istedikleri belirtildi.
Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Başkanı Ahmet Akbıyık ta, “Hepimizin hedefi Urfa’dır ve herkes elinden geleni yapmalıdır. Urfa çok hizmet bekliyor. Başbakanımız da Urfa’mıza çok değer veriyor. Ona göre gereğini yapmalıyız” derken, ziyaret sırasında hazır bulunan Viranşehir Esnaf Odası Başkanı Mehmetşah Tamer ibe, “Seçim sonrası siz Vekilimizin de desteğiyle esnaflarımızın sorunlarını Başbakanımıza bizzat iletelim. Esnaftan zarar gelmez inşaallah. Buralarda bizler hizmet için çaba sarfediyorken, yukarıda görev yapanlar Audilere biniyor” deyin Başbakanın asker arakadşı olduğunu bu vesileyle de ziyaret etmek istediğini söyledi.
Kuyumcular Odası Başkanı İbrahim Halil Demirkol da, AK Parti rüştünü ispatladı. Seçim Bürolarında toplanmalara da ihtiyaç yok ancak yinede çok çalışmak, vatandaşlarımızı bilgilendirmekte fayda var” dedi.
27.Bölge Eczacılar Odası Başkanı Mahmut Dolap ise, “Verdikleri ilaç reçetelerinin Eskişehir’de incelendiğini, orada 30 Eczacı bulunmasına rağmen milyonluk nüfusa ve onların 10 kat fazlası eczanemiz bulunan Urfa’mızda SGK’de eczacı ve doktor yok diye mağdur ediliyoruz. İl dışında incelemeler gecikmelere sebep oluyor. SGK’ya Eczacı ve Doktor kadrosu mutlaka verilmeli. Bakanımıza da iltmiştik” diyerek mutlaka gereğinin yapılmasını istediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.