banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Sen Neymişsin be Avcı!..

İsveçte yaşayan PKK itirafçısı ve eski JİTEM üyesi Abdülkadir Aygan, Aygan, Sedat Pekerin, İtirafçıları bana Hanefi Avcı gönderdi açıklamasını Buna ben de bizzat şahit oldum. diyerek doğruladı.

İsveçte siyasi sığınmacı olarak yaşayan PKK itirafçısı ve eski JİTEM üyesi Abdülkadir Aygan, Sedat Pekerin, İtirafçıları bana Hanefi Avcı gönderdi açıklamasını Buna ben de bizzat şahit oldum. diyerek doğruladı.

Zamanda yer alan habere göre Abdülkadir Aygan, JİTEMde kendisiyle birlikte görev yapan Ali Ozansoy adlı şahsın Hanefi Avcı tarafından İstanbu lİstihbarat Daire Başkanlığına danışman olarak alındığını belirtti.

Hanefi Avcının ekibinde çalışan Murat Demir ve Murat Aydın isimli iki şahsın bir zamanlar Perinçekin bir dergisine ellerinde silahlarla poz verip, DTP Diyarbakır il başkanı Vedat Aydını bizler öldürdük dediklerini kaydeden Aygan, Burada, gerçek suçluları örtbas etmek için böyle bir çıkış yaptırılmıştı bunlara. Bu iki elaman daha sonra eski Özel Harekâtçı İbrahim Şahinin yanında görüldüler. diye konuştu.

Hanefi Avcı ile tanışıklığının 90lı yıllara kadar gittiğini, hem asker olduğu hem de JİTEMde bulunduğu dönemlerde kendisiyle görüşmelerinin olduğunu aktaran Aygan, Cem Ersever vesilesiyle Emniyetteki işler için Avcının yanına gidip geldiğini aktardı. Hanefi Avcının Haliçte Yaşayan Simonlar adlı kitabı Ozansoy ile birlikte yazmış olabileceğini ileri süren Aygan, Cem Ersever de Üçgendeki Tezgâh kitabını, Ali Ozansoy ve Mustafa Denizden yardım aldı. Ersever ki JİTEM komutanıydı, yoğundu, bir de bazı detayları tamamlaması gerekiyordu, onlardan yardım almıştı. Avcı da Ozansoydan aynı şekilde yardım almış olabilir. dedi.

Sedat Peker, Hanefi Avcının Diyarbakırdan gelen eski itirafçı JİTEM elemanlarını, Pala Şeref lakaplı istihbarat polisi aracılığıyla İstanbulda kendisine emanet ettiğini öne sürmüştü. Sedat Peker, söz konusu itirafçıların; Tilki Selim, İbrahim Babat, Hidayet Bozyiğit, Süleyman Öğer ve kardeşi Cemal Öğer olduklarını söylemişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.